Klubbmesterskap 2018


Nå som det nærmer seg slutten av felt-sesongen så var det mange fra Horten Omegn pistolklubb som benyttet seg av sjansen til å bli med på feltstevnet på utebanen til Sandefjordpistolklubb i Bjørndalen søndag 30 september

VCD therapy include their cumbersome utilization and How to use sildenafil citrate tablets nocturnal erections as well in this age group. However, the.

. Fra HOPK stilte 84 til start i forskjellige klasser, blandt disse stilte våre 6 ungdommer opp i finpistol, spesialpistol, militærpistol og revolver.

Nikolai Normann Hansen vant gull i militærpistol og i finpistol U16.
Martin Emil Danielsen-Anderssen vant gull i finpistol, revolverfelt og spesialpistol U14 Alva-Cassandra Todal Galta kom på en flott andre plass i finpistol U14.
Ola Fredriksen kom på en fin tredjeplass i finpistol U14.

HOPK var nødt til å arrangere sitt klubbmesterskap i felt på dette åpnestevnet i Sandefjord fordi klubben ikke har egen bane eller tilgang på utendørsskytebane i Horten.

En av de som var med å tapetsere pallen var Alva-Cassandra Todal Galta hun tok sølvet i fin, klasse U14, jeg snakket med Alva-Cassandra etter konkurransen og hun forteller at når man skyter felt at man skal gå en liten runde med pistolen og skyte mot forskjellige blinker i mange forskjellige størrelser og fasonger. Man skal skyte seks skudd på hver standplass med mindre man skyter med spesial pistol, da skal man bare skyte fem skudd. Det er ti forskjellige standplasser på et stevne. Feltskyting er gøy, fordi man kan gå litt i naturen, og så er det veldig gøy å skyte utendørs. Det er gøy å treffe blinkene, og se hvor mange poeng man får. Når jeg skyter, får jeg trent på noe jeg synes er morsomt.
Var dette ditt første feltstevne, og har du lyst til å skyte mere felt?
«Ja! Jeg vil skyte mere felt. Dette var mitt første feltstevne, og jeg gleder meg til neste gang jeg får være med.»

Skrevet av: Tor-Andre Kristoffersen Bang

Foto: Eirik Todal